Kommande händelser · Det blir en lugn vecka när det kommer till planerade arbeten. Schaktarbete pågår på Bällstavägen och påverkar framkokmligheten nattetid.

Begränsad framkomlighet på Bällstavägen

På Bällstavägen mellan Travbanevägen och Gamla Bromstensvägen pågår ett schaktarbete fram till 25 mars. Nattetid klockan 22.00 - 05.00 är flera körfält avstängda och trafikvakter finns vid platsen och hjälper till att dirigera trafiken. Dagtid är det avsmalnade körfält både för bilister och cyklister.

Arbete vid korsningen Trollesundsvägen/Grycksbovägen förlängs

Stockholms stad arbeten vid korsningen Trollesundsvägen/Grycksbovägen förlängs till och med den 28 januari. Under tiden kan inte bussarna mot Skarpnäck på linje 173 stanna vid Bandhagen.

Du som vill resa med busslinje 173 kan i stället ta bussen till eller från hållplats Stallarholmsvägen eller Juliaborg. Ett annat alternativ är att du först reser med tunnelbanan till Hökarängen eller Fruängen där du kan byta till busslinje 173.

Hållplatsen beräknas vara indragen till och med 28 januari 2022.

Arbeten med lokal trafikpåverkan

Storsvängen avstängd

Schaktarbete pågår på Storsvängsvägen mellan Hindersmässgränd och Lugntorpsvägen. Arbetet pågår från den 24 januari till 19 februari. Under arbetstiden är vägen avstängd. Trottoaren kommer att vara öppen så gående kan ta sig förbi arbetsområdet. 

Evenemang

Lördagen den 29 januari kl. 17.00 och 18.00 pågår Winter run på Djurgården.

Loppet går inne på och runt om Skansen och påverkar linje 67 och 69 mellan ca klockan 15.30 – 19.00.