Ny version av Trafiken.nu-appen

Förbättrat användargränssnitt för att enklare att ta del av appens innehåll och funktioner

mobilapplikation · Med nya versionen av appen Trafiken.nu är det ännu lättare att få koll på trafikläget innan du åker. Ladda ner appen du också!

Nu är det ännu lättare att få koll på trafikläget innan du åker! I den här uppdateringen har användargränssnittet förbättrats för att göra det enklare att ta del av appens innehåll och funktioner. Det finns också en ny vy som visar alla dina favoritmarkerade kameror så att du snabbt kan se trafikläget längs din resväg.

En ny samlad kameravy

Nytt i appen är att alla dina favoritmarkerade trafikkameror samlas i en listvy. Det gör att du enkelt kan se bilder från de kameror du valt utan att klicka runt i kartan. I listvyn kan du sedan välja ordningen över dina favoritkameror och på så sätt få en snabbare överblick av trafikläget längs din resväg. Det finns ungefär 300 kameror i appen som du kan välja bland. Funktionen är en önskemål som kommit från er användare!

Tummen upp för en ny meny

Användargränssnittet har förbättrats för att göra det enklare att ta del av appens innehåll och funktioner. Menyn i appen ser därför lite annorlunda ut än tidigare där navigeringen flyttats ner till nederkant.  Med dina tummar klickar du dig fram bland olika funktioner och listvyer.

Den nya menyn gör det också enklare att skapa och hantera dina pushnotiser. Du ritar själv det område du vill bevaka för att hålla dig informerad om händelser längs din resväg.

Appen Trafiken.nu Stockholm är gratis att ladda ned för både Android- och Apple-mobiler.

Ladda ner appen från AppStore  Ladda ner appen från Google Play