Trafikinformation/tjänster · Vi har lanserat en efterlängtad förbättring i appen Trafiken.nu. Nu kan du själv rita en valfri form på dina bevakningsområden!

I den nya versionen av appen Trafiken.nu Stockholm som nu finns att ladda ner, bestämmer du själv formen av de områden som du vill få notiser om. 

Rektangeln har blivit en penna och du kan rita precis hur du vill. Använd plustecknet i kartan eller välj Hantera bevakningar i menyn för att komma igång.

Fler områden i samma bevakning

Denna efterlängtade förbättring gör att ditt bevakningsområde blir mer exakt och det går att rita in fler områden i en och samma bevakning. Som tidigare kan du spara upp till tio bevakningar.

Om du redan använder appen och har lagt upp en bevakning med ett rektangulärt bevakningsområde, så följer det med när appen uppdateras till den nya versionen.

Få koll på trafikläget

Med nya versionen av Trafiken.nu-appen blir det nu ännu enklare att planera din resa och få information om de resvägar som intresserar just dig. Har du inte appen? Sök efter trafiken.nu Stockholm i Google play eller Appstore och ladda ned appen gratis.

Ladda ner appen från AppStore  Ladda ner appen från Google Play