Bevakning av Södra länken i appen Trafiken.nu

Appen Trafiken.nu · Nu kan du som pendlar till och från Nacka och Värmdö via Södra länken få trafikinfo om tunneln i realtid via den skräddarsydda bevakningen i appen Trafiken.nu.

För dig som reser till och från Nacka och Värmdö via Södra länken är köer och stillastående trafik vardag.

Om du som trafikant vill hålla dig uppdaterad på trafikläget har Trafiken.nu tagit fram en skräddarsydd bevakning till Trafiken.nu-appen som ger dig notiser om kövarningar och stängningar av Södra länken i både väst- och östgående riktning.

Ladda ner appen och scanna QR-koden för att ta del av bevakningen

Ladda ner appen Trafiken.nu och scanna QR-koden här, så kan du spara bevakningen för Södra länken och få notiser så fort trafikläget försämras. Du väljer själv vilka tider som appen skickar notiser och vilket namn bevakningen ska ha. Om du t ex vill bevaka olyckor eller andra händelsetyper kan du lägga till det.

Om bevakningsområdet

Vi har försökt att begränsa bevakningsytan så väl det går till tunneln och de resvägar som är vanligast från och till Nacka/Värmdö via Södra länken. Det finns alltid en risk att trafikhändelser som tillhör en närliggande väg kan ge en pushnotis och kriterierna för bevakningen uppfylls.