Begränsningar längs E6 vid Kallebäck nattetid

E6 · Från den 12 december till början av februari stängs körfält på E6 mellan Kallebäcksmotet och Örgrytemotet under vardagsnätter. Ta det försiktigt förbi arbetsområdet!

Arbetet med att förstärka mitträcket på E6 mellan Kallebäcksmotet och Örgrytemotet fortsätter. Från den 12 december 2022 till början av februari 2023 stängs körfält på sträckan under vardagsnätter mellan klockan 20.00 och 05.00.

Mestadels berörs en riktning i taget men vissa nätter kan trafiken påverkas i båda riktningar. Minst ett körfält hålls öppet under arbetet med undantag för mellan klockan 20.00 och 21.00 då minst två körfält hålls öppna och under röda dagar och dag före röd dag, då arbete kan förekomma mellan klockan 08.00 och 20.00. Dessutom gäller 30 kilometer i timmen under merparten av nätterna, då arbete pågår nära avspärrningarna.

Glöm inte heller att det råder begränsningar i och kring Tingstadstunneln sedan april i år, vilket kan påverka trafiken ytterligare. Ha detta i åtanke när du planerar din resa och ta det försiktigt! Du kan hålla koll på det aktuella trafikläget i Trafiken.nu-appen.

Fotnot: Arbetet skulle från början ha startat den 5 december, men har fått flyttas fram till den 12 december på grund av tekniska problem.

Länk till karta hittar du under rubriken "Mer information".