Tunnelavstängningar i veckan

Foto: Trafik Göteborg

Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under den kommande veckan görs nattliga underhållsarbeten i två av Göteborgs tunnlar. Det gäller Gnistängstunneln och Tingstadstunneln. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om. 

Följ aktuell skyltning och sänk hastigheten.  

Gnistängstunneln
19-20 november klockan 20:00-05:30: västra röret stängt, riktning mot Västra Frölunda. Under tiden som det västra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

20-21 november klockan 20:00-05:30: östra röret stängt, riktning mot centrum. Under tiden som det östra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Tingstadstunneln
21-22 november klockan 22:00-05:00: västra röret stängt, riktning mot centrum. Under tiden som det västra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret.

22-23 november klockan 22:00-05:00: östra röret stängt, riktning mot Hisingen. Under tiden som det östra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.