Julglitter, starka kvinnor och toner av Roxette

Foto: Emma Svensson

Håll koll på alla evenemang som kan påverka trafiken med hjälp av vår uppdaterade lista!

Per Gessle´s Roxette och Mia Skäringer på Scandinavium är några av de evenemang som potentiellt kan påverka Göteborgstrafiken den kommande perioden. Här är hela listan i datumordning:

Tisdagen den 13 november: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC möter Skellefteå AIK i Scandinavium med nedsläpp klockan 19:00. 

Fredagen den 16 november: Per Gessle's Roxette / Scandinavium 
Per Gessle med eget band bjuder på låtskatter från Roxette när turnén Per Gessle's Roxette når Göteborg och Scandinavium fredagen den 16 november med start klockan 19:30. 

Fredagen den 16 november: Jul på Liseberg / Liseberg
Jul på Liseberg har premiär fredagen den 16 november. Klockan 16:00 slås portarna upp till den glittriga parken som under november har öppet fredag, lördag och söndag. Jul på Liseberg firas ända fram till 30 december med skiftande öppettider. 

Lör den 17 november: Södra Vägen Christmas Market / Södra Vägen 
Få fart på julkänslan med julmarknad på Södra Vägen lördagen den 17 november klockan 10:00-17:00. Foodtrucks med julgott står uppradade längs vägen, vilket gör att parkeringsmöjlighter längs sträckan Berzeliigatan-Olof Wijksgatan tillfälligt tas bort. Cykelbanan kommer att vara öppen med hjälp av funktionärer. Cyklister uppmanas att leda cykeln för egen och andras säkerhet. 

Lör den 17 november: Mia Skäringer / Scandinavium
Mia Skäringers ”Avig Maria – No more fucks to give” gästar Scandinavium lördagen den 17 november med två föreställningar med start klockan 15:00 och 19:00. En föreställning om att äga sig själv och att vara kvinna på sina egna villkor.

Tänk på att det vid flera stora evenemang är många fotgängare och cyklister i rörelse. Då kan det vara klokt att lämna bilen hemma och åka kollektivt istället. Om du ändå måste ta bilen, välj gärna någon av p-anläggningarna i Gårda.

Planera din resa och ta god tid på dig!

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.