First Aid Kit och spännande hockey

Foto: Justin Higuchi

First Aid Kit gästar Lisebergshallen och flera besökare väntas till Svenska Mässan medan Frölunda HC gör sig redo för kvartsfinal. Här är listan över kommande evenemang i Göteborgsområdet som kan påverka trafiken.

Lördag 10 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC-Brynäs IF. Matchstart klockan 15:15. Sista hemmamatchen i Scandinavium innan slutspel. Datum och tider för slutspel presenteras efter spelad match. Tidigast söndag den 18 mars spelar Frölunda HC i kommande kvartsfinal. 

Torsdagen 15 mars: First Aid Kit / Lisebergshallen 
Inför kommande turné i USA och Europa gör First Aid Kit ett stopp i Göteborg för en spelning i Lisebergshallen. Konsertstart klockan 19:30.

Måndagen 12–fredagen 16 mars: Mässor och kongress / Svenska mässan
Under veckan pågår flera mässor på Svenska Mässan. Framkomligheten runt Korsvägen kan därför komma att påverkas med många besökare och trafikanter i rörelse.

Passion for Projects 12-13 mars: mötesplats för alla som arbetar med projekt och projektledning.

Nordiska skolledarkongressen 13-14 mars: kongress och utbildningsdagar för rektorer och chefer inom förskole- och skolvärlden.

Underhållsmässan 13-16 mars: Europas största mässa för drift och underhåll.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.