Faktumgala och ishockey

Foto: Frölunda HC

Faktumgala, demonstration och ishockey är några av de kommande potentiellt trafikpåverkande evenemangen.

Faktumgalan anordnas för femte året i rad, den här gången på anrika Stadsteatern. Dessutom kämpar Frölunda HC vidare i SHL. Här är hela listan över kommande evenemang i Göteborgsområdet som kan påverka trafiken:

Lördag 3 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC–HV71. Matchstart klockan 15:15.

Lördag 3 mars: BK Häcken / Bravida Arena
BK Häcken möter GIF Sundsvall i Svenska Cupen. Matchen spelas på Bravida Arena med avspark klockan 16:00.

3-4 mars: Köpa hus utomlands / Svenska Mässan
Helgen 3-4 mars arrangeras vad som uppges vara Nordens största och mest välbesökta mässa för köp av bostad i utlandet. Enligt arrangörerna är mässan en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare.

Söndag 4 mars: Äventyret Aladdin / Scandinavium
Claes Malmberg och Markoolio är några av skådespelarna i en komisk äventyrsmusikal för hela familjen. Föreställningen börjar klockan 13:00.

Tisdag 6 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC-Växjö Lakers. Matchstart klockan 19:00.

Onsdag 7 mars: Faktumgalan / Stadsteatern
Faktumgalan anordnas för femte året i rad i Göteborg. Kvällen är till för att prisa dem som gör mycket gott i kampen mot hemlöshet och socialt utanförskap. Under galan blir det prisutdelningar, artistframträdanden och överraskningar. Allt sätter igång klockan 19:00. Med anledning av arrangemanget kan det vara mycket folk i rörelse kring Götaplatsen, så tänk på att framkomligheten kan vara begränsad.  

Torsdag 8 mars: Demonstration Kvinnodagen / Gustaf Adolfs Torg till Götaplatsen
På internationella kvinnodagen anordnas en demonstration, som startar på Gustaf Adolfs Torg och avslutas på Götaplatsen. Marschen pågår från klockan 17:30.

Lördag 10 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC-Brynäs IF. Matchstart klockan 15:15.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.