Ny trafiksajt lanserad

Trafik Göteborgs nya webbsida trafikgoteborg.se – en väg till all trafikinformation.

Den nya webbplatsen trafikgoteborg.se samlar all trafikinformation från Trafikverket, Göteborgs Stad och Västtrafik, de tre parter som tillsammans står bakom Trafik Göteborg. Som trafikant ska man inte behöva fundera över var man ska leta reda på information för att fatta beslut om sitt resande.

All information samlad 
Med den nya webbplatsen trafikgoteborg.se kan du som trafikant enklare planera ditt resande, just nu och i framtiden. Här samlas all trafikinformation när du reser till och från Göteborg på ett och samma ställe. Håll dig uppdaterad på hur det ser ut i trafiken just nu, hur den kommer se ut imorgon eller om en månad – oavsett hur du tar dig fram. På trafikgoteborg.se hittar du mängder med bra länkar som kan underlätta när du väljer hur du vill resa.

Framkomlighetskartan – ny tjänst
För dig som är nyfiken på hur din resväg kommer att se ut i framtiden finns tjänsten Framkomlighetskartan. Här finns aktuella och kommande stora byggprojekt i Göteborg med omnejd, som ger dig indikationer på hur din framkomlighet kan komma att se ut på längre sikt. Du söker enkelt direkt i kartan på det områden som du är intresserad av, en tjänst som uppdateras kontinuerligt.

Trafik Göteborg är ett samarbete mellan Trafikverket, Göteborgs Stad och Västtrafik. Läs mer om verksamheten Trafik Göteborg.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.