Tunnlar · Håll koll på kommande nattarbeten i Göteborgs tunnlar med hjälp av vårt veckoschema.

Under vecka 42, 18-22 oktober, sker avstängningar kvälls- och nattetid i flera av Göteborgs tunnlar – närmare bestämt Gnistängstunneln, Tingstadstunneln, Lundbytunneln, Gullbergstunneln och Götatunneln. Vid avstängning leds trafiken om.

Följ skyltning på plats och respektera hastigheten. Observera att tiderna för avstängningarna är preliminära och kan komma att ändras.

Följande gäller:

Gnistängstunneln

Måndag-tisdag 18-19 oktober: västra röret stängt kl 20.00-05.30.

Trafiken i det västra röret går i riktning mot Frölunda. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Tingstadstunneln

Tisdag-onsdag 19-20 oktober: västra röret stängt kl 22.00-05.00.

Trafiken i det västra röret går i riktning mot centrum. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Lundbytunneln

Onsdag-torsdag 20-21 oktober: södra röret stängt kl 20.00-05.30.

Trafiken i det södra röret går i riktning mot centrum. Vid avstängning leds trafiken om via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan.

Götatunneln

Torsdag-fredag 21-22 oktober: södra röret stängt kl 21.00-05.30.

Trafiken i det södra röret är för närvarande dubbelriktad och gör att all trafik i båda riktningar leds om på lokala gator mellan Järntorgsmotet och Falutorgsmotet.

Gullbergstunneln

Torsdag-fredag 21-22 oktober: båda rören stängda kl 21.00-05.30.

Trafiken stängs i båda riktningar genom tunneln och all trafik leds om. Eftersom Götatunnelns båda rör är stängda samtidigt leds trafiken om på lokala gator mellan Järntorgsmotet och Falutorgsmotet.