Tunnlar · Håll koll på underhållsarbetena som sker kvälls- och nattetid i Göteborgs tunnlar med hjälp av vårt veckoschema.

Under vecka 8, den 22-28 februari, utförs planerade underhållsarbeten kvälls- och nattetid i tre av Göteborgs tunnlar. Under tiden som arbetena pågår stängs tunnelrör och trafiken leds om. Följ skyltning på plats och respektera hastigheten. Observera att tiderna för avstängningarna är preliminära och kan komma att ändras.

Följande gäller:

Gnistängstunneln

Måndag-tisdag 22-23 februari: östra röret stängt kl 20.00-05.30.
Tisdag-onsdag 23-24 februari: västra röret stängt kl 20.00-05.30.

Trafiken i det östra röret går i riktning mot centrum och trafiken i det västra röret går i riktning mot Frölunda. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Lundbytunneln

Måndag-tisdag 22-23 februari: södra röret stängt kl 20.00-05.30.

Trafiken i det södra röret går i riktning mot centrum. Vid avstängning leds trafiken om via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan.

Tingstadstunneln

Onsdag-torsdag 24-25 februari: västra röret stängt kl 22.00-05.00.

Trafiken i det västra röret går i riktning mot centrum. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Intresserad av hur underhållsarbetena i Göteborgs tunnlar går till? Klicka på länken "Hallå där, Johan Håkansson" till höger vid rubriken "Relaterade länkar".