Tunnlar · Håll koll på underhållsarbetena i Göteborgs tunnlar med hjälp av vårt veckoschema.

Under vecka 9, den 1-5 mars, utförs tunneltvätt i Gnistängstunneln, Lundbytunneln, Tingstadstunneln och Götatunneln kvälls- och nattetid. Under pågående arbete stängs ena tunnelröret och trafiken leds om. Följ skyltning på plats och respektera hastigheten. Observera att tiderna för avstängningarna är preliminära och kan komma att ändras.

Gnistängstunneln

Måndag-tisdag 1-2 mars: östra röret stängt kl 20:00-05:30.

Trafiken i det östra röret går i riktning mot centrum. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Lundbytunnel

Tisdag-onsdag 2-3 mars: norra röret stängt kl 20:00-05:30.

Trafiken i Lundbytunnelns norra rör går i riktning mot Älvsborgsbron. Vid avstängning leds trafiken om via det södra röret. Samtidigt hänvisas trafiken mot centrum, som normalt går i det södra röret, via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan.

Tingstadstunneln 

Onsdag-torsdag 3-4 mars: östra röret stängt kl 22:00-05:00.

Trafiken i det och östra röret går i riktning mot Hisingen. Vid avstängning blir trafiken dubbelriktad i det motsatta tunnelröret.

Götatunneln 

Torsdag-fredag 4-5 mars: södra röret stängt kl 21.00-05.30

Götatunnelns norra rör är stängt och trafiken leds dubbelriktad i det söra röret. Därför kommer trafiken i båda riktningar att ledas om på lokala gator under avstängningen.