Plats på scen för artister, fotbollsfantaster och hockeyproffs. Håll koll på kommande veckas trafikpåverkande evenemang.

Konserter, sport och världens historia handlar några av de evenemang om som kan påverka trafiken i Göteborg med omnejd närmaste veckan. Här är hela listan i datumordning:

Fredagen 1 mars: Brolle / Scandinavium
Brolle ger sig ut på arenaturne och bjuder sin på publik på hits från Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis. Fredagen den 1 februari gästar Brolle Scandinavium med start klockan 19:30.

Fre-lör 1-2 mars: The Abyss festival 2019 / Gothenburg Film Studios
The Abyss festival är en inomhus Heavy Metal-festival på Gothenburg Film Studios i dagarna två. Under fredag och lördag 1-2 mars mellan klockan 16:00 och 03:00 spelar närmare 20 band.

Lördag 2 mars: Silvana Imam / Trägårn
Silvana Imam är aktuell med nytt album ”Heliga moder” och gör en spelning på Trägårn lördagen den 2 mars med start klockan 20:00.

Lör-sön 2-3 mars: Köpa Hus Utomlands / Svenska Mässan
Fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands på Svenska Mässan är för dig som drömmer om en varmare adress. Lördag och söndag 2 till 3 mars har mässan öppet mellan klockan 10:30 och 17:00.

Söndag den 3 mars: Djungelboken – The Musical / Scandinavium
Möt Mowgli, Baloo, Bagheera och fruktade Shere Kahn när Djungelboken The Musical med svenska artister kommer till Scandinavium. Söndagen den 3 mars spelas två föreställningar; klockan 13:00 och 17:00.

Söndag 3 mars: GAIS / Bravida Arena
GAIS spelar match i Svenska cupen och möter Nyköping BIS på Bravida Arena söndagen den 3 mars med avspark klockan 17:00.

Tisdag 5 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC möter Linköping HC i en spännande match hemma i Scandinavium tisdagen den 5 mars klockan 19:00.

Onsdag 6 mars: Redbergslids IK / Scandinavium
Redbergslids IK möter AIK Handboll onsdagen den 6 mars i hemmaarenan Scandinavium med matchstart klockan 19:00.

Fredag 8 mars: Thomas Di Leva / Göteborgs Konserthus
Med Changes hyllar Thomas Di Leva artisten David Bowie och gästar Göteborgs Konserthus med en konsert fredagen den 8 mars klockan 19:30.

Fredag 8 mars: Özz Nûjen & Måns Möller – Världens historia / Biograf Draken
Komikerduon Özz Nûjen och Måns Möller tar sig an Världens historia och gästar Biograf Draken fredagen den 8 mars klockan19:30.

Fredag 8 mars: Eric Gadd – OMG / Trägårn
Eric Gadd ger sig ut på vårturné döpt till OMG och gör ett stopp på Trägårn fredagen den 8 mars klockan 21:00-23:00.

Lördag 9 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Med knappt en vecka kvar till slutspel välkomnar Frölunda HC HV71 till Scandinavium lördagen den 9 mars med matchstart klockan 15:15.

Söndag 10 mars: Kopparbergs FC / Valhalla IP
Kopparbergs FC möter Linköpings FC i Svenska cupen söndagen den 10 mars. Matchen spelas på Valhalla IP med avspark klockan 13:00.