Finalnerver och världens historia

Plats på scen för artister, fotbollsfantaster och hockeyproffs. Håll koll på kommande veckas trafikpåverkande evenemang.

Konserter, sport och världens historia handlar några av de evenemang om som kan påverka trafiken i Göteborg med omnejd närmaste veckan. Här är hela listan i datumordning:

Fredagen 1 mars: Brolle / Scandinavium
Brolle ger sig ut på arenaturne och bjuder sin på publik på hits från Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis. Fredagen den 1 februari gästar Brolle Scandinavium med start klockan 19:30.

Fre-lör 1-2 mars: The Abyss festival 2019 / Gothenburg Film Studios
The Abyss festival är en inomhus Heavy Metal-festival på Gothenburg Film Studios i dagarna två. Under fredag och lördag 1-2 mars mellan klockan 16:00 och 03:00 spelar närmare 20 band.

Lördag 2 mars: Silvana Imam / Trägårn
Silvana Imam är aktuell med nytt album ”Heliga moder” och gör en spelning på Trägårn lördagen den 2 mars med start klockan 20:00.

Lör-sön 2-3 mars: Köpa Hus Utomlands / Svenska Mässan
Fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands på Svenska Mässan är för dig som drömmer om en varmare adress. Lördag och söndag 2 till 3 mars har mässan öppet mellan klockan 10:30 och 17:00.

Söndag den 3 mars: Djungelboken – The Musical / Scandinavium
Möt Mowgli, Baloo, Bagheera och fruktade Shere Kahn när Djungelboken The Musical med svenska artister kommer till Scandinavium. Söndagen den 3 mars spelas två föreställningar; klockan 13:00 och 17:00.

Söndag 3 mars: GAIS / Bravida Arena
GAIS spelar match i Svenska cupen och möter Nyköping BIS på Bravida Arena söndagen den 3 mars med avspark klockan 17:00.

Tisdag 5 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC möter Linköping HC i en spännande match hemma i Scandinavium tisdagen den 5 mars klockan 19:00.

Onsdag 6 mars: Redbergslids IK / Scandinavium
Redbergslids IK möter AIK Handboll onsdagen den 6 mars i hemmaarenan Scandinavium med matchstart klockan 19:00.

Fredag 8 mars: Thomas Di Leva / Göteborgs Konserthus
Med Changes hyllar Thomas Di Leva artisten David Bowie och gästar Göteborgs Konserthus med en konsert fredagen den 8 mars klockan 19:30.

Fredag 8 mars: Özz Nûjen & Måns Möller – Världens historia / Biograf Draken
Komikerduon Özz Nûjen och Måns Möller tar sig an Världens historia och gästar Biograf Draken fredagen den 8 mars klockan19:30.

Fredag 8 mars: Eric Gadd – OMG / Trägårn
Eric Gadd ger sig ut på vårturné döpt till OMG och gör ett stopp på Trägårn fredagen den 8 mars klockan 21:00-23:00.

Lördag 9 mars: Frölunda HC / Scandinavium
Med knappt en vecka kvar till slutspel välkomnar Frölunda HC HV71 till Scandinavium lördagen den 9 mars med matchstart klockan 15:15.

Söndag 10 mars: Kopparbergs FC / Valhalla IP
Kopparbergs FC möter Linköpings FC i Svenska cupen söndagen den 10 mars. Matchen spelas på Valhalla IP med avspark klockan 13:00.