ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Del av Gullbergs Strandgata stängs

Foto: Trafik Göteborg (arkivbild)

Den 4 mars stängs en kort sträcka på Gullbergs Strandgata. Detta på grund av broarbete.

Projekt Hisingsbron ska utföra arbeten vid brorampen, som är placerad intill Gullbergs Strandgata. Av säkerhetsskäl stängs bilkörfältet, i riktning från Lilla Bommen mot Marieholm, en kortare sträcka i höjd med Götaälvbron.

Arbetet utförs dagtid mellan klockan 09:00 och 15:00 och då får all fordonstrafik köra växelvis i det motsatta körfältet. Tänk på att ta det extra försiktigt och håll avståndet.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.