ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Containerpassage tas bort

Foto: Trafik Göteborg (arkivbild)

Natten till den 8 mars monteras gång- och cykelpassagen vid uppfarten till Götaälvbron ned.

Sedan i november har projekt Hisingsbron utfört pålnings- och spontningsarbeten intill påfarten från Nils Ericsonsgatan till Götaälvbron. Arbetet har pågått nära trafiken och av säkerhetsskäl har gång- och cykeltrafiken letts igenom en containerpassage.

Nu är dock pålnings- och spontningsarbetet färdigt och därmed monteras containerpassagen ned. Nedmonteringen sker natten till den 8 mars och under morgonen färdigställs gång- och cykelbanan. Vakter kommer att finnas på plats för att lotsa gående och cyklister rätt.

Övrig trafik berörs inte av arbetet.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.