ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Nattarbete vid E6 Kallebäck

Foto: Trafikverket

Ledningsarbete under E6 i höjd med Kallebäcksmotet påverkar nattrafiken 20-21 maj.

Nya ledningar ska dras under E6 vid Kallebäcksmotet i höjd med Lyckholms fabriker, vilket tillfälligt påverkar nattrafiken på E6.

Arbetet är planerat att utföras under måndagskvällen den 20 maj till tisdagsmorgon 21 maj mellan klockan 23:00 och 05:30.

Ett körfält i taget kommer tillfälligt att stängas av på E6 med början på det innersta körfältet i norrgående riktning. När arbetena vid de norrgående körfälten är klara fortsätter man med körfälten i södergående rikning. 

Var uppmärksam du som kör där. Tänk på de som arbetar längs vägen. Sänk hastigheten och följ lokal skyltning på plats.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.