ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Trafikpåverkan på E6 vid Olskroksmotet

Foto: Trafik Göteborg

Olskroksmotet · Arbeten ska utföras på E6 mellan Olskroksmotet och Gullbergsmotet, som påverkar trafiken på E6 i norrgående riktning.

Arbetet består av miljöprovtagningar som inleds den 13-14 juni mellan klockan 22:00 och 05:00. Då stängs det högra körfältet på E6 norrut mellan Olskroksmotet och Gullbergsmotet delvis av. Detta påverkar främst trafiken som kommer körande på E20 från Alingsås-hållet och ska norrut på E6, då påfartssträckan blir kortare.

Trafiken i det intilliggande körfältet får köra i reducerad hastighet förbi arbetsområdet.

Mellan den 23 juni och 28 juni klockan 22:00-05:00 är det vänstra körfältet i norrgående riktning på E6 mellan Olskroksmotet och Gullbergsmotet avstängt en sträcka, vilket gör att trafiken får samsas på mindre utrymme. Dessutom får det intilliggande körfältet på E6 reducerad hastighet förbi arbetsområdet. Var uppmärksam och visa hänsyn till de som jobbar på vägarna.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.