ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Så berörs trafiken av Summerburst

Foto: Live Nation

Evenemang · Fredag och lördag 7-8 juni arrangeras Summerburst på Ullevi. Framkomligheten vid arenan begränsas något.

Sommarens stora dansfest Summerburst äger rum på Ullevi den 7-8 juni. Insläpp sker fredag och lördag klockan 15:00 och konserterna avslutas klockan 24:00 båda dagarna.

Från och med fredagen den 7 juni klockan 09:00 stängs Levgrensvägen för all trafik fram till söndagen den 9 juni klockan 13:00. Avstängningen gäller även gång- och cykelbanan längs Levgrensvägen.

Under konsertdagarna är även Ullevigaraget stängt. Närmaste parkeringsmöjligheter finns istället vid parkeringsanläggningarna i Gårda.

Till Ullevi och Summerburst tar du dig enkelt med kollektivtrafiken eller genom att gå eller cykla. För att göra det så enkelt som möjligt att åka exempelvis buss och spårvagn i Göteborg under festivalen har Västtrafik tagit fram en 3-dagarsbiljett som finns att köpa i appen Västtrafik To Go.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.