ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Ny uppdatering av Trafiken.nu-appen

Foto: Trafik Göteborg

App-nytt · Trafiken.nu-appen har förbättrats ytterligare. Ladda ned den du också!

En av nyheterna i den senaste uppdateringen av den populära Trafiken.nu-appen är att köinformationen i kartan nu har samma färger som på webben. Färgerna på vägarna betyder följande:

- grönt = normal framkomlighet
- orange = Långsam trafik
- rött = mycket långsam trafik
- mörkrött = stillastående trafik
- grått = information saknas

En ytterligare nyhet i appen är att det nu går att se vägarbeten med mycket stor påverkan i vyn ”Trafikläget”.

Koll på läget
Trafiken.nu-appen lanserades i december 2017 och har sedan dess laddats ned av tiotusentals trafikanter. Skaffa appen du också! Då kan du i god tid innan du ger dig ut i trafiken kolla in köläget på vägarna – dels med hjälp av färgmarkeringarna, dels med hjälp av strategiskt utplacerade trafikkameror.

Dessutom kan du prenumerera på push-notiser, där du själv väljer inom vilket geografiskt område och mellan vilka klockslag du vill få information om trafikhändelser skickade till dig.

Gratis för alla
Självklart kan du också läsa trafiknyheter i Trafiken.nu-appen, som är gratis att ladda ned och finns både för Android-och Apple-mobiler.

Till sist: hör gärna av dig till oss med förslag på hur Trafiken.nu-appen kan bli ännu bättre! Enklast är att maila dina förslag till goteborg@trafiken.nu. 

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.