Tunnlar · Håll koll på kommande nattliga underhållsarbeten i Lundby- och Götatunneln med hjälp av vårt veckoschema.

Under veckan är det dags för installations- och underhållsarbeten i Lundbytunneln och Götatunneln som görs kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken leds om. Nedsatt framkomlighet råder och det är därför viktigt att följa orange vägvisning.

Lundbytunneln
Måndag-tisdag 1-2 juli mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs underhållsarbeten i det södra röret, vilket påverkar trafiken mot centrum som hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Tisdag-onsdag 2-3 juli mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs underhållsarbeten i det norra röret. Trafiken mot Älvsborgsbron/Torslanda leds om via det södra röret och trafiken mot centrum hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Götatunneln
Onsdag-torsdag 3-4 juli samt torsdag-fredag 5-6 juli utförs installations- och underhållsarbeten i Götatunneln. Under tiden som arbete utförs i ena tunnelröret leds trafiken i den avstängda riktningen om på lokala gator. Räkna med något längre restid. Planera din resa och följ orange vägvisning.

Norra tunnelröret i riktning mot Järntorget stängs för arbete följande datum:
3-4 juli klockan 21:00-05:30.

Södra tunnelröret i riktning mot Lilla Bommen stängs för arbetet följande datum:
5-6 juli klockan 21:00-05:30.