Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under kommande vecka utförs nattliga underhållsarbeten i tre av Göteborgs tunnlar. Det gäller Gnistängstunneln, Tingstadstunneln samt Götatunneln där förstärkningsarbeten utförs hela veckan. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om.

Gnistängstunneln
Måndag-tisdag den 14-15 januari mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs underhållsarbete i det västra tunnelröret som stängs i riktning mot Västra Frölunda. Under tiden som arbetet sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Tisdag-onsdag den 15-16 januari mellan klockan 20:00 och 05:3 utförs underhållsarbete i det östra tunnelröret som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Tingstadstunneln
Onsdag-torsdag den 16-17 januari mellan klockan 22:00 och 05:00 utförs underhållsarbete i det västra tunnelröret som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Torsdag-fredag den 17-18 januari mellan klockan 22:00 och 05:00 utförs underhållsarbete i det östra tunnelröret som stängs i riktning mot Hisingen. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Kvälls-och nattarbeten i Götatunneln
Under perioden 6-20 januari utförs nattliga arbeten i Götatunnelns södra rör, vilket påverkar trafiken i riktning från Järntorget mot Centralen. Det södra tunnelröret är då stängt för trafik mellan klockan 21:00 och 05:30 och trafiken leds om på lokala gator. Räkna därför med längre restid och var ute i god tid.