ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Del av Gullbergs Strandgata stängs

Foto: Trafik Göteborg

Mellan den 11 och 16 januari är ett körfält på Gullbergs Strandgata stängt. Bil- och kollektivtrafik påverkas.

Avstängningen gäller en kort sträcka av Gullbergs Strandgata vid byggnationen av kvarteret Platinan, i riktning från Lilla Bommen mot Falutorget. Avstängningen uppges gälla från cirka klockan 14:00 fredagen den 11 januari.

Då det endast är två körfält på Gullbergs Strandgata, ett i vardera riktning, får fordons- och kollektivtrafiken samsas i ett körfält på den aktuella sträckan. Gång- och cykeltrafiken påverkas inte alls.

Orsaken till avstängningen av Gullbergs Strandgata är arbeten med kvarteret Platinan.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.