ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Ytterligare trädfällning i Allén

Foto: Trafik Göteborg (arkivbild)

Ett 30-tal träd behöver tas ned i Allén inför bygget av Västlänken Station Haga. Gående och cyklister kan komma att påverkas.

Sedan tidigare har ett antal träd tagits ned i Allén inför byggnationen av Västlänken Station Haga, och nu behöver alltså ytterligare ett 30-tal träd fällas. Träden uppges vara i alltför dåligt skick för att kunna flyttas och ersätts istället när stationsbyggnationen är klar.

Trädfällningen görs från och med måndagen den 4 februari och ska inte påverka biltrafiken i Allén.

Däremot kan gång- och cykelbanan förbi området periodvis komma att stängas av. Om detta sker leds gående och cyklister om via skyltning och/eller personer på plats.

Mer information om den aktuella trädfällningen hittar du genom att klicka här.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.