Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under kommande vecka är det dags för tunneltvätt av Gnistängstunneln, Lundbytunneln, och Götatunneln. Arbetet sker kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om och nedsatt hastighet gäller. Var uppmärksam och följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Mån-tis 18-19 februari mellan klockan 20:00 och 05:30 är det dags för tunneltvätt i det östra tunnelröret, som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbetet sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Lundbytunneln
Tis-ons 19-20 februari mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i det norra röret. Trafiken mot Torslanda leds om via det södra röret och trafiken mot centrum hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Götatunneln
Ons-tors 20-21 februari mellan klockan 21:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i södra tunnelröret som stängs för trafik. Trafiken från Järntorget mot Lilla Bommen leds då om på lokala gator. Räkna med något längre restid. Planera din resa och följ orange vägvisning.