ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Veckans tunneltvätt

Foto: Trafik Göteborg

Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under kommande vecka är det dags för tunneltvätt av Gnistängstunneln, Lundbytunneln, och Götatunneln. Arbetet sker kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om och nedsatt hastighet gäller. Var uppmärksam och följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Mån-tis 18-19 februari mellan klockan 20:00 och 05:30 är det dags för tunneltvätt i det östra tunnelröret, som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbetet sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Lundbytunneln
Tis-ons 19-20 februari mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i det norra röret. Trafiken mot Torslanda leds om via det södra röret och trafiken mot centrum hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Götatunneln
Ons-tors 20-21 februari mellan klockan 21:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i södra tunnelröret som stängs för trafik. Trafiken från Järntorget mot Lilla Bommen leds då om på lokala gator. Räkna med något längre restid. Planera din resa och följ orange vägvisning.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.