ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Spårarbete vid Wavrinskys plats

Foto: Trafik Göteborg

Den 18-22 februari pågår spårarbete vid Wavrinskys plats, som periodvis påverkar fordonstrafiken.

Spåret i bilöverfarten vid Wavrinskys plats, korsningen Guldhedsgatan/Doktor Allards gata, ska åtgärdas för att öka säkerheten i spårvagnstrafiken. Arbetet inleds den 18 februari klockan 07:00-16:00 och pågår sedan under fyra nätter den 18-22 februari mellan klockan 22:00 och 06:00.

Under arbetsperioden kommer gående och cyklister att ledas förbi arbetsområdet och biltrafiken får periodvis ta annan väg. Följ skyltning och anvisning på plats.

Läs mer om kollektivtrafiken på Västtrafik

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.