ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Spårarbete påverkar Hisingstrafik

Foto: Trafik Göteborg

Mellan den 10 och 15 februari får trafiken på Hjalmar Brantingsgatan, under Lundbyleden, i västergående riktning svårare att ta sig fram.

Orsaken är att två av tre körfält på den aktuella sträckan stängs på grund av spårarbete. Därmed får trafiken från Götaälvbron/Ringön mot Backaplan samsas i ett körfält förbi arbetsområdet.

Avstängningen gäller från söndagen den 10 februari klockan 22:00 till fredagen den 15 februari klockan 06:00.

Tänk på att begränsad framkomlighet råder för både bil- och busstrafik vid arbetsområdet, vilket i sin tur ökar risken för köer och därmed längre restid. Var därför ute i god tid!

Varken spårvagnstrafiken eller gång- och cykeltrafiken påverkas av arbetet.

Gå in på Västtrafik för mer information om kollektivtrafiken.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.