Håll koll på kommande veckas trafikpåverkande evenemang!

Båtmässan på Svenska Mässan, konserter och Champions Hockey League är några av de evenemang som den närmaste veckan kan komma att påverka trafiken i Göteborg med omnejd. Här är hela listan i datumordning:

25 januari-4 februari: Göteborg Film Festival / Göteborg
Göteborg Film Festival är Nordens största filmfestival och årets upplaga är den 42:a i ordningen. Med filmvisningar, seminarier och olika events över hela staden är det mycket folk i omlopp under hela festivalveckan, som invigs officiellt fredagen den 25 januari.

Var uppmärksam när du förflyttar dig i centrum under festivalveckan, speciellt kring Järntorget. Som festivalbesökare tar du dig lättast genom att åka kollektivt, gå eller cykla.

Fre-lör 1-2 februari: Melodifestivalen / Scandinavium
Årets upplaga av Melodifestivalen inleds som vanligt i Göteborg och Scandinavium. Ett första genrep hålls fredagen den 1 februari klockan 19:00 och ett matinégenrep hålls lördagen den 2 februari klockan 13:45. Den SVT-sända deltävlingen startar sedan på lördagen den 2 februari klockan 19:30.

Söndag den 3 februari: Joe Labero / Scandinavium
Den 3 februari intar Joe Labero Scandinavium med sin nya show Labero InFlame. Insläpp på arenan från klockan 18:00.

2-10 februari: Båtmässan / Svenska Mässan
Nu är det åter dags för Båtmässan. Mellan den 2 och 10 februari samlas över 425 båtar och över 300 utställare i Svenska Mässan.

Tisdag 5 februari: Champions Hockey League / Scandinavium
Frölunda HC har varit oövervinnerliga de sista matcherna i Champions Hockey League. Den efterlängtade finalen i CHL spelas på hemmaplan i Scandinavium tisdagen den 5 februari då Frölunda HC möter Red Bull München, med match start klockan 19:00.

Tänk på att flera större evenemang sker samtidigt vid Scandinavium och Svenska Mässan, så var extra vaksam och åk gärna kollektivt, gå eller cykla.

Lör-söndag 9-10 februari: Peter Jöback / Stora Teatern
Peter Jöback är aktuell med nytt material och gästar Stora Teatern med två konserter lördagen den 9 och söndagen den 10 med start klockan 19:00.

Lördag 9 februari: Robyn / Gothenburg Film Studios
Robyn kommer till stan och ger en efterlängtad klubbkonsert på Gothenburg Film Studios lördag den 9 februari klockan 19:00-23:00.