Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under kommande vecka är det dags för tunneltvätt av Göteborgs tunnlar. Arbetet sker kvälls- och nattetid och gäller Gnistängstunneln, Lundbytunneln, Tingstadstunneln och Götatunneln. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om. Nedsatt hastighet gäller. Följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Mån-tis 11-12 februari, mellan klockan 20:00 och 05:30, är det dags för tunneltvätt i det västra röret. I det västra röret går trafiken i riktning från centrum mot Västra Frölunda. Under tiden som det västra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Lundbytunneln
Tis-ons 12-13 februari mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i det södra röret. Detta påverkar trafiken från Älvsborgsbron mot centrum som hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. 

Tingstadstunneln
Ons-tors 13-14 februari mellan klockan 22:00 och 05:00 utförs tunneltvätt i Tingstadstunnelns båda rör, men endast ett i taget.

Klockan 22:00-01:00 är det västra röret stängt, där trafiken går från Hisingen mot centrum. Under tiden som det västra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Klockan 01:00-05:00 är det östra röret stängt, där trafiken går från centrum mot Hisingen. Under tiden som det östra röret är stängt leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. 

Götatunneln
Tor-fre 14-15 februari mellan klockan 21:00 och 05:30 utförs underhållsarbete i det norra röret, där trafiken går från Lilla Bommen mot Järntorget. Under tiden som det norra röret är stängt leds trafiken om på lokala gator. Räkna med något längre restid. Planera din resa och följ orange vägvisning.