ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Broarbete påverkar Gullbergs Strandgata

Foto: Trafik Göteborg

En del av Gullbergs Strandgata, i riktning mot Marieholm, stängs på grund av broarbeten.

Den 7-8 och 11 februari kommer projekt Hisingsbron att utföra arbeten som kräver plats på Gullbergs Strandgata intill projektets arbetsområde. Därför kommer bilkörfältet på Gullbergs Strandgata, i riktning från Lilla Bommen mot Marieholm, att stängas av en kort sträcka, se karta nedan.

Arbetet utförs dagtid mellan klockan 09:00 och 15:00 och då får fordonstrafiken köra växelvis i det motsatta körfältet. Följ skyltning på plats.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.