Håll koll på underhållsarbetena av tunnlarna i Göteborg med hjälp av vårt veckoschema.

Under kommande veckan är det dags för tunneltvätt av Gnistängstunneln, Lundbytunneln, Tingstadstunneln och Götatunneln. Arbetet sker kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken leds tillfälligt om och nedsatt hastighet gäller. Var uppmärksam och följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Måndag-tisdag den 8-9 april mellan klockan 20:00 och 05:30 är det dags för tunneltvätt i det västra tunnelröret som stängs i riktning mot Västra Frölunda. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Tingstadstunneln
Tisdag-onsdag den 9-10 april mellan klockan 22:00-05:00 utförs tunneltvätt i det västra röret som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Lundbytunneln
Onsdag-torsdag den 10-11 april mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i det södra röret, vilket påverkar trafiken mot centrum som hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Götatunneln
Måndag-tisdag 1-2 april mellan klockan 21:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i norra tunnelröret som stängs för trafik. Trafiken mot Järntorget från Lilla Bommen leds då om på lokala gator. Räkna med något längre restid. Planera din resa och följ lokal skyltning.