ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Vårfina tunnlar

Foto: Trafik Göteborg

Under påskveckan utförs tunneltvätt av tunnlarna i Göteborg. Håll koll på arbetena med vårt veckoschema.

Under påskveckan är det dags för underhållsarbete och tunneltvätt i Gnistängstunneln, Lundbytunneln, och Tingstadstunneln. Arbetet sker kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken tillfälligt leds om. Nedsatt hastighet gäller. Var uppmärksam och följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Måndag-tisdag den 15-16 april mellan klockan 20:00 och 05:30 är det dags för tunneltvätt i det östra tunnelröret som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Tingstadstunneln
Tisdag-onsdag den 16-17 april mellan klockan 22:00-05:00 utförs tunneltvätt i det östra röret som stängs i riktning mot Hisingen. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Lundbytunneln
Onsdag-torsdag den 17-18 april mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i norra röret. Trafiken mot Torslanda leds om via det södra röret och trafiken mot centrum hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.