Under påskveckan utförs tunneltvätt av tunnlarna i Göteborg. Håll koll på arbetena med vårt veckoschema.

Under påskveckan är det dags för underhållsarbete och tunneltvätt i Gnistängstunneln, Lundbytunneln, och Tingstadstunneln. Arbetet sker kvälls- och nattetid. Tunnelrör stängs av och trafiken tillfälligt leds om. Nedsatt hastighet gäller. Var uppmärksam och följ orange vägvisning.

Gnistängstunneln
Måndag-tisdag den 15-16 april mellan klockan 20:00 och 05:30 är det dags för tunneltvätt i det östra tunnelröret som stängs i riktning mot centrum. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Tingstadstunneln
Tisdag-onsdag den 16-17 april mellan klockan 22:00-05:00 utförs tunneltvätt i det östra röret som stängs i riktning mot Hisingen. Under tiden som arbete sker leds trafiken om och blir dubbelriktad i det motsatta röret. Nedsatt hastighet gäller. Följ skyltning på plats.

Lundbytunneln
Onsdag-torsdag den 17-18 april mellan klockan 20:00 och 05:30 utförs tunneltvätt i norra röret. Trafiken mot Torslanda leds om via det södra röret och trafiken mot centrum hänvisas via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan. Följ orange vägvisning.