Guns N' Roses och fotboll

Håll koll på alla potentiellt trafikpåverkande evenemang med hjälp av vår uppdaterade lista!

Guns N’ Roses på Ullevi och fotbollsmatch på Gamla Ullevi är två av evenemangen som kan komma att påverka trafiken den kommande perioden. Här är hela listan i datumordning: 

Lördag den 14 juli: IFK Göteborg / Gamla Ullevi
Allsvenskan rullar på för IFK Göteborg som möter Örebro SK på Gamla Ullevi. Matchen startar klockan 20:00.

15-21 juli: Gothia Cup / fotbollsplaner runt Göteborg
Världens största fotbollsturnering Gothia Cup pågår i Göteborg mellan den 15 och 21 juli. Planera din resa om du rör dig i trafiken kring matcharenorna. Läs mer om evenemanget här 

Torsdag den 19 juli: BK Häcken / Bravida Arena
BK Häcken möter lettiska laget Liepãja på Bravida Arena. Matchen startar klockan 19:00.

Lördag den 21 juli: Guns N' Roses / Ullevi
Amerikanska hårdrocksbandet Guns N' Roses uppträder på Ullevi lördagen den 21 juli. Cirka 55 000 åskådare väntas till konserten, vilket innebär att mycket folk kommer röra sig i området och att framkomligheten i trafiken kring Ullevi blir begränsad. 

Publikinsläpp till arenan är klockan 17:00 och konsertstart med inledande förband är klockan 18:15. 

Levgrensvägen är avstängd för fordonstrafik från klockan 06:00 den 20 juli till klockan 16:00 den 22 juli. På Skånegatan sänks hastigheten och vid konsertens slut stängs trafiken av runt Skånegatan. 

Dessutom kommer Ullevigaraget att vara avstängt från klockan 01:00 den 19 juli till klockan 06:00 den 22 juli. För dig som behöver parkera i området under denna tid hänvisas till parkeringsanläggningarna i Gårda.