Festivalen Way Out West tar över Slottsskogen och bjuder på artister i världsklass 10-12 augusti.

Way Out West pågår under 10-12 augusti med stora artister och flera tusen besökare i Slottsskogen. Delar av parken stängs av för att bli festivalområde och gående och cyklister får ta en annan väg.

Mellan 6 och 15 augusti är det begränsad tillgänglighet till Slottsskogen då Way Out West byggs upp och sedan återställs.

På kartan nedan kan du se vilka delar av Slottsskogen som är avspärrade för festivalen.

Klicka på bilden för en större karta:

För mer information om framkomligheten och om verksamheterna i Slottsskogen under Way Out West-veckan kan du klicka här.

Armbandsuthämtning på Linnéplatsen
Festivalarmbanden hämtas på Linnéplatsen från onsdag den 9 augusti mellan klockan 12.00 och 22.00, samt torsdag till lördag den 10-12 augusti mellan klockan 11.00 och 22.00. Du som kör bil kring Linnéplatsen uppmanas att ta det försiktigt och vara uppmärksam i trafiken. 

Låt bilen stå
Till Way Out West tar du dig enkelt med kollektivtrafik, går eller cyklar. Närmaste hållplatsen är Linnéplatsen.

Undvik att ta bilen till Way Out West. Under konsertdagarna finns det inga parkeringsmöjligheter i anslutning till konsertområdet. Parkering i området är endast till för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Du som saknar parkeringstillstånd för rörelsehindrade och behöver ta bilen till Way out West parkerar smidigast i parkeringsanläggningarna runt Järntorget och Första Långgatan eller på Dalens fotbollsplaner.