Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Trafiken.nu.

Läs mer om hur vi använder cookies.

Tisdag 26 september

Nyhetsarkiv

Foto: Trafik Göteborg

Publicerad: 8 september 2017 10:42

Tunnelarbeten kvälls- och nattetid

Två tunnlar berörs av underhållsarbeten kommande vecka. Nedsatt framkomlighet gäller i samband med arbetet.

Tunnlarna som berörs av arbeten kommande vecka är Lundbytunneln och Götatunneln. Ett tunnelrör i taget stängs av och trafiken leds om med hjälp av orange skyltning. Arbetet sker enligt följande schema:

Lundbytunneln
Måndagen den 11 september klockan 20.00 till tisdagen den 12 september klockan 05.30 genomförs installationsarbete i det södra röret, det vill säga i riktning mot centrum. Det södra röret stängs då av och trafiken hänvisas istället via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan.

Tisdagen den 12 september klockan 20.00 till onsdagen den 13 september klockan 05.30 genomförs installationsarbete i det norra röret, det vill säga i riktning mot Älvsborgsbron/Torslanda. Det norra röret stängs då av och trafiken leds om via det södra röret. Samtidigt hänvisas trafiken mot centrum, som normalt går i det södra röret, via Yrvädersgatan och Hjalmar Brantingsgatan.

Götatunneln
Onsdagen den 13 september klockan 21.00 till torsdagen den 14 september klockan 05:30 genomförs installationsarbete i det södra röret, det vill säga i riktning mot Lilla Bommen. Det södra röret stängs då av och trafiken leds om på lokala gator. Följ orange skyltning och tänk på att nedsatt framkomlighet gäller.

Torsdagen den 14 september klockan 21.00 till fredagen den 15 september klockan 05:30 genomförs installationsarbete i det norra röret, det vill säga riktning mot Järntorget. Det norra röret stängs då av och trafiken leds om på lokala gator. Följ orange skyltning och tänk på att nedsatt framkomlighet gäller.