Trafiken.nu-appen är här!

Foto: Trafik Göteborg

Här är en tidig julklapp till alla trafikanter i Göteborg med omnejd: Trafiken.nu finns nu som app – gratis att ladda ned och med massor av användbara funktioner.

Med Trafiken.nu som app kan du med ett enkelt klick få överblick över det aktuella trafikläget i Göteborg med omnejd. Genom enkla menyval väljer du den information som passar ditt sätt att resa bäst. Det gör att du i god tid kan få veta det du behöver innan du ger dig ut på vägarna. Appen Trafiken.nu Göteborg finns att ladda ned gratis i App Store och Google Play.

Mängder med funktioner
När du startar appen får du direkt i kartan koll på köläget och eventuella störningar som exempelvis olyckor, hinder, broöppningar och vägarbeten. Du hittar också aktuell väglagsinformation, vägväderinformation och info om pendelparkeringar. I Trafiken.nu-appen hittar du givetvis även våra nyheter och artiklar om aktuella trafikhändelser. Du kan dessutom registrera dig för vårt veckobrev Veckans Trafik.

Push-notiser och nyheter
För att hålla dig uppdaterad om just din resväg kan du prenumerera på push-notiser inom ett visst geografiskt område. Du kan också ange mellan vilka klockslag du vill ha dina push-notiser, till exempel mellan klockan 07 och 08 på vardagsmorgnar.

Du som är van från Trafiken.nu-sajten att kolla in trafikläget via olika trafikkameror kommer förstås att hitta dessa även i Trafiken.nu-appen. Även här favoritmarkerar du de kameror du vill hålla lite extra koll på.

Ladda ned idag
Inget att tveka på alltså: surfa in på App Store eller Google Play och ladda ned Trafiken.nu-appen redan idag. Efter att du läst igenom instruktionerna så kommer du inom bara några minuter direkt att få informationen du behöver om det aktuella trafikläget.

 


 

 

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.