Lördagen den 26 augusti är det dags för alla pigga nattlöpare att springa Midnattsloppet. Längs bansträckningen stängs trafiken av.

Starten för Midnattsloppet sker klockan 21.30 vid Dalens bollplaner nära Slottsskogsvallen. Banan är en mil lång och sträcker sig från Slottsskogen norrut runt Majorna, Stigberget, Linné och tillbaka söderut till Dalens bollplaner vid Slottsskogsvallen. Cirka 8000 löpare är anmälda till loppet, där den siste löparen beräknas vara i mål klockan 24.00.

Trafiken längs bansträckningen börjar stängas av klockan 21.00 och det går inte att korsa bansträckningen med bil under loppet. Mellan Stigbergstorget och Mariagatan går det ingen spårvagnstrafik under tiden som loppet pågår. 

Tänk på att det är begränsat med parkeringsplatser vid start- och målområdet. Åk därför gärna kollektivt, gå eller cykla till evenemanget. Du som behöver ta bilen till området använder med fördel Parkeringsbolagets parkeringsapp "Parkering Göteborg", där du snabbt hittar tillgängliga parkeringsplatser och även kan betala för din parkering.