Denna vecka genomförs nattliga arbeten i två tunnlar i Göteborg. Nedsatt framkomlighet gäller där arbetena utförs.

Tunnlarna som berörs av arbeten i veckan är Gnistängstunneln och Tingstadstunneln. Aktuellt tunnelrör stängs av och trafiken leds om med hjälp av orange skyltning. Arbetena sker enligt följande schema:

Gnistängstunneln
Måndagen den 4 september klockan 20.00 till tisdagen den 5 september klockan 05.30 genomförs installationsarbeten i det västra röret, det vill säga i riktning mot Västra Frölunda. Det västra röret stängs då av och trafiken leds dubbelriktad i det östra röret.

Tisdagen den 5 september klockan 20.00 till onsdagen den 6 september klockan 05.30 genomförs installationsarbeten i det östra röret, det vill säga i riktning mot centrum. Det östra röret stängs då av och trafiken leds dubbelriktad i det västra röret.

Tingstadstunneln
Onsdagen den 6 september klockan 22.00 till torsdagen den 7 september klockan 05:00 genomförs installationsarbeten i det västra röret, det vill säga i riktning mot centrum. Det västra röret stängs då av och trafiken leds dubbelriktad i det östra röret.

Torsdagen den 7 september klockan 22.00 till fredagen den 8 september klockan 05:00 genomförs installationsarbeten i det östra röret, det vill säga i riktning mot Hisingen. Det östra röret stängs då av och trafiken leds dubbelriktad i det västra röret.