Peter Jöback på Nya Ullevi

Foto: Akira Takahashi

West Pride-festivalen dominerar i staden men flera andra evenemang är också på gång, däribland en stor Nya Ullevi-konsert.

Nya Ullevi: I Love Musicals
Lördagen den 17 juni arrangeras musikalkonserten I Love Musicals på Nya Ullevi, dit upp till 25 000 besökare väntas komma för att lyssna på Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg ihop med en 40-mannaorkester. Insläpp sker från klockan 17.00, medan själva konserten startar klockan 20.00 och avslutas klockan 23.00.

Levgrensvägen är öppen under konsertdagen, medan P-garaget under Nya Ullevi hålls stängd 15-18 juni.

Slottsskogen: OCR Peak Challenge
Lördagen den 17 juni arrangeras Military Fitness-tävlingen OCR Peak Challenge i Slottsskogen. Cirka 750 personer kommer att delta i tävlingen, som är 5 kilometer lång och har 80 hinder. Inga trafikavstängningar görs under dagen, och deltagarna kommer att följa trafikreglerna när de ska korsa Margretebergsgatan där bansträckningen är dragen.

Gamla Ullevi: fotboll
Söndagen den 11 juni kl 15.00 tar GAIS emot Åtvidabergs FF i fotbollens Superettan.

Måndagen den 12 juni kl 19.00 gästas ÖIS av Dalkurd FF, även det i Superettan.

Åk gärna kollektivt, cykla eller gå till matcherna på Gamla Ullevi. Om du måste ta bilen finns parkeringar på parkeringsanläggningarna i Gårda.

Liseberg: konsert
Onsdagen den 14 juni klockan 20.00 uppträder countryartisten Kris Kristofferson på Stora Scenen på Liseberg.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.