Här är listan över kommande Göteborgsevenemang med potential att påverka trafiken.

Förutom de demonstrationer som kommer att hållas lördagen den 30 september händer en hel del annat i Göteborg framöver. Här är trafiken.nu-listan över de potentiellt trafikpåverkande evenemangen i Göteborgsområdet den kommande veckan:

24 september till 1 oktober: Kom in! Symfonikerna / Götaplatsen
Barn från hela staden får träffa musiker från Symfonikerna i 32 husvagnar som ställs upp på Götaplatsen. Observera att Stenhammarsgatan är avstängd för parkering under tiden som arrangemanget pågår.

29 september: fotboll / Gamla Ullevi
IFK Göteborg möter IK Sirius på Gamla Ullevi i Allsvenskan. Avspark fredagen den 29 september klockan 19.00.

28 september-1 oktober: musikal / Scandinavium
Världsberömda musikalen Cats spelas i Scandinavium följande dagar och tider:
- fredagen den 29 sept kl 19.30
- lördagen den 30 sept kl 15.00
- lördagen den 30 sept kl 20.00
- söndagen den 1 okt kl kl 13.00
- söndagen den 1 okt kl 18.00

30 september: fotboll / Gamla Ullevi
GAIS möter IF Brommapojkarna lördagen den 30 september i fotbollens Superettan. Matchstart klockan 17.00. Notera att detta är en gratismatch och att fler åskådare än vanligt väntas.

28 september till 1 oktober: Bokmässan / Svenska Mässan
Drygt 90000 besökare väntas till Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen, som inleds torsdagen den 28 september för branschbesökare och därefter pågår fram till och med söndagen den 1 oktober.

Mycket folk väntas vara i omlopp under de dagar som mässan pågår, så håll utkik hos Västtrafik efter eventuella förändringar i kollektivtrafiken. Du som måste ta bilen till Svenska Mässan använder med fördel Parkeringsbolagets parkeringsapp "Parkering Göteborg", där du hittar tillgängliga parkeringsplatser och även kan betala för din parkering.

3 oktober: ishockey / Frölundaborg
Frölunda Indians möter franska Les Rapaces de Gap i turneringen Champions Hockey League. Matchen spelas i Frölundaborg och börjar klockan 18.30.

7 oktober: ishockey / Scandinavium:
Frölunda Indians möter Luleå Hockey i Scandinavium. Matchstart klockan 18.00.

7-8 okt: hinderbanetävling / Kviberg
Tävlingen Toughest OCR, som enligt arrangörerna är Nordens största hinderlopp, arrangeras i Kvibergsområdet. Cirka 4000 deltagare väntas delta dag 1 och cirka 1000 deltagare väntas delta dag 2.