Helgen 28-29 juli uppträder Göteborgshjälten Håkan Hellström återigen på Ullevi. Du som behöver ta bilen förbi konsertområdet bör räkna med att mycket folk är i omlopp.

Håkan Hellströms Rullande Åska-turné når Göteborg och Ullevi för konserter fredagen den 28 juli och lördagen 29 juli. Räkna med att mycket folk är i rörelse och att det kan bli störningar i trafiken. 

Från torsdagen den 27 juli klockan 08.00 till söndagen den 30 juli klockan 06.00 är Levgrensvägen avstängd för fordonstrafik. Vägen är öppen för gående och cyklister, men nedsatt framkomlighet gäller.

Vid konsertslut den 28 och 29 juli stängs området runt Skånegatan av mellan Engelbrektsgatan och Ullevigatan för fordonstrafik. Spårvagnstrafiken går dock som vanligt.

Klicka på bilden nedan för att se en större karta över konsertområdet:

Ullevigaraget har öppet under konserthelgen, dock endast med in- och utfart från Ullevigatan. För dig som behöver ta bilen till konserten finns parkeringar på parkeringsanläggningarna i Gårda. Ett klokt val är att ladda ned appen Parkering Göteborg, där du snabbt och lätt hittar information om tillgängliga parkeringsplatser.

Du som tänker åka tåg till Göteborg för att gå på någon av Håkan Hellström-konserterna bör notera att det från och med den 23 juli till den 10 augusti är begränsad framkomlighet till och från Göteborg central. Vissa tåg är ersatta med buss hela eller delar av sträckan och bussar avgår enligt särskild tidtabell. Mer information om ersättningsbussar hittar du på Västtrafiks hemsida.