Helgarbete stänger påfarten från Sankt Sigfridsgatan

Kallebäcksmotet · Helgen den 4-7 oktober stängs påfarten från Sankt Sigfridsgatan till E6 söderut vid Kallebäcksmotet kvälls- och nattetid. Som bilist får du räkna med längre restider.

Under flera helger har arbete pågått på den så kallade Sankt Sigfridsbron, som går över E6 och är en del av Sankt Sigfridsgatan i Kallebäcksmotet. Nu är det dags för sista helgen.

Omledning via Lackarebäcksmotet

Arbetet pågår nätterna den 4-6 oktober mellan klockan 20.00 och 08.00 samt natten den 6-7 oktober mellan klockan 20.00 och 05.30. Under dessa tider stängs påfarten från Sankt Sigfridsbron till E6 söderut vid Kallebäcksmotet. Trafiken leds om via Mölndalsvägen och Lackarebäcksmotet. På bron hålls två körfält öppna i varje riktning. Följ skyltning på plats.

Länk till karta hittar du under rubriken "Mer information".

Risk för köer i området

På grund av avstängningen finns det risk för köer i området och din resa kan ta längre tid än vanligt. Ett tips är att hålla koll på det aktuella trafikläget i Trafiken.nu-appen. Som resenär i busstrafiken håller du dig uppdaterad om eventuella förseningar i appen Västtrafik To Go.

Gång- och cykeltrafiken påverkas inte utan kommer fram förbi arbetsområdet.