Påfart från Sankt Sigfridsgatan till E6 söderut stängs

Sankt Sigfridsbron · Under fyra helger med start den 6-9 september stängs påfarten från Sankt Sigfridsgatan till E6 söderut vid Kallebäcksmotet. Trafiken leds om – räkna med längre restider.

Helgerna den 6-9, 13-16, 20-23 september samt 4-7 oktober utförs arbeten på den så kallade Sankt Sigfridsbron, som går över E6 och är en del av Sankt Sigfridsgatan. Arbetena pågår från fredagar klockan 18.00 till måndagar klockan 05.30.

Räkna med längre restider

Under arbetsperioden stängs påfarten från Sankt Sigfridsbron till E6 söderut vid Kallebäcksmotet och trafiken hänvisas via Mölndalsvägen och Lackarebäcksmotet. På bron hålls två körfält öppna i varje riktning.

Länk till karta hittar du under rubriken "Mer information".

På grund av avstängningen av påfarten blir det ökad trafik längs Sankt Sigfridsgatan och omledningsvägarna och framkomligheten begränsas för bil- och busstrafiken. Följ skyltning på plats och räkna med längre restider. Ett tips är att hålla koll på det aktuella trafikläget i Trafiken.nu-appen. Som resenär i busstrafiken håller du dig uppdaterad om eventuella förseningar i appen Västtrafik To Go.

Gång- och cykeltrafiken påverkas inte.

Sankt Sigfridsgatan begränsas

Den inledande natten – den 6-7 september mellan klockan 20.00 och 06.00 – begränsas även Sankt Sigfridsgatan mellan rondellen Sankt Sigfridsgatan-Skårsgatan och på-/avfart vid Kallebäcksmotet. Trafiken begränsas i båda riktningar. Följ flaggvakter. Gång- och cykeltrafiken begränsas förbi arbetet. Orsaken är portalarbeten.