Håll koll på kommande veckas trafikpåverkande evenemang.

Disney On Ice, ishockey och P3 Guld är några av de evenemang som kan komma att påverka Göteborgstrafiken den närmaste veckan. Här är hela listan i datumordning:


Torsdag-söndag 10-13 januari: Disney on Ice / Scandinavium
Upplev Disney om Ice i ett gnistrande Scandinavium när 6 stycken föreställningar ges torsdag till söndag den 10-13 januari.

Fredag-söndag 11-13 januari: Sandsjöbacka Trail / Sandsjöbacka-Skansen Kronan
Sandsjöbacka Trail är en löpartävling med olika distanser från 14 kilometer upp till 85 kilometer. Tävlingarna går genom Sandsjöbacka naturreservat och Änggårdsbergen med målgång vid Skansen Kronan.

Torsdag 17 januari: Frölunda HC / Scandinavium
Vid årets första hockeymatch i Scandinavium möter Frölunda HC Färjestads BK med matchstart klockan 19:00.

Lördag 19 januari: P3 Guld/ Partille Arena
P3 Guld är en direktsänd gala inför publik i Partille Arena som sänds i Sveriges Radio P3 och Sveriges Television SVT1. Till musikgalan avgår gratisbussar från Nils Ericsonterminalen från klockan 17:30. Redan klockan 18:00 drar musikfesten igång och själva galan startar klockan 21:00. Med anledning av festligheterna kan det förekomma mer trafik på E20 och i området kring arenan, så var extra vaksam och ta det lugnt.

Lördag 19 januari: Winterrun / Lindholmen
Löpartävlingen Winterrun flyttar över älven med start i en av Lindholmens hangarer. Genom att välja mellan distanserna 5 kilometer och 10 kilometer tar sig löparna runt längs med Lindholmskajens små pirer över Slottsberget och runt Sannegården. Loppet ska inte påverka trafiken men var uppmärksam du som kör bil eller cyklar i området.