Nordens största hundmässa, My Dog, är ett av evenemangen som kan påverka Göteborgstrafiken de kommande dagarna. Här är hela listan i datumordning:

Tors-sön 3-6 januari: Gothia Innebandy Cup / i Göteborg med omnejd
Mellan den 3 och 6 januari samlas över 10 000 ungdomar i Göteborg för att delta i Gothia Innebandy Cup, som är en av världens största innebandyturneringar. Varje år deltar över 450 lag från 6-8 nationer i turneringen som äger rum på flertalet arenor i och kring Göteborg.

Tors-sön 3-6 januari: My dog / Svenska Mässan
Återigen anordnas Nordens största hundevenemang, My Dog, på Svenska Mässan. Mellan den 3 och 6 januari klockan 10:00-17:00 kommer över 9 000 hundar att tävla i två hundutställningar med de flesta av världens hundraser representerade.

Lördag den 5 januari: Frölunda / Scandinavium
Hemmalaget Frölunda Indians möter Timrå IK på Scandinavium. Matchstart klockan 15:15.

Värt att notera är att Frölunda Indians spelar i Scandinavium samtidigt som My Dog arrangeras i Svenska Mässan. Därför kommer det att vara mycket folk och hundar i rörelse i området, så åk gärna kollektivt, gå eller cykla. Om du ändå måste ta bilen, så välj gärna någon av p-anläggningarna i Gårda.

Tisdag 8 januari: Champions Hockey League / Frölundaborg
Frölunda HC är redo för semifinal i Champions Hockey League, där laget möter tjeckiska HC Pilsen i Frölundaborg klockan 18:00.

Tor-sön 10-13 januari: Disney on Ice / Scandinavium
Upplev Disney om Ice i ett gnistrande Scandinavium när 6 stycken föreställningar ges mellan torsdag och söndag 10-13 januari.

Fre-sön 11-13 januari: Sandsjöbacka trail / Skansen Kronan
Sandsjöbacka Trail är en löpartävling med olika distanser från 14 kilometer upp till 85 kilometer. Tävlingarna går genom Sandsjöbacka naturreservat och Änggårdsbergen med målgång på Skansen kronan.