ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Åter dags för My Dog

Foto: Svenska Mässan (bilden är från 2018)

Nordens största hundmässa, My Dog, är ett av evenemangen som kan påverka Göteborgstrafiken de kommande dagarna. Här är hela listan i datumordning:

Tors-sön 3-6 januari: Gothia Innebandy Cup / i Göteborg med omnejd
Mellan den 3 och 6 januari samlas över 10 000 ungdomar i Göteborg för att delta i Gothia Innebandy Cup, som är en av världens största innebandyturneringar. Varje år deltar över 450 lag från 6-8 nationer i turneringen som äger rum på flertalet arenor i och kring Göteborg.

Tors-sön 3-6 januari: My dog / Svenska Mässan
Återigen anordnas Nordens största hundevenemang, My Dog, på Svenska Mässan. Mellan den 3 och 6 januari klockan 10:00-17:00 kommer över 9 000 hundar att tävla i två hundutställningar med de flesta av världens hundraser representerade.

Lördag den 5 januari: Frölunda / Scandinavium
Hemmalaget Frölunda Indians möter Timrå IK på Scandinavium. Matchstart klockan 15:15.

Värt att notera är att Frölunda Indians spelar i Scandinavium samtidigt som My Dog arrangeras i Svenska Mässan. Därför kommer det att vara mycket folk och hundar i rörelse i området, så åk gärna kollektivt, gå eller cykla. Om du ändå måste ta bilen, så välj gärna någon av p-anläggningarna i Gårda.

Tisdag 8 januari: Champions Hockey League / Frölundaborg
Frölunda HC är redo för semifinal i Champions Hockey League, där laget möter tjeckiska HC Pilsen i Frölundaborg klockan 18:00.

Tor-sön 10-13 januari: Disney on Ice / Scandinavium
Upplev Disney om Ice i ett gnistrande Scandinavium när 6 stycken föreställningar ges mellan torsdag och söndag 10-13 januari.

Fre-sön 11-13 januari: Sandsjöbacka trail / Skansen Kronan
Sandsjöbacka Trail är en löpartävling med olika distanser från 14 kilometer upp till 85 kilometer. Tävlingarna går genom Sandsjöbacka naturreservat och Änggårdsbergen med målgång på Skansen kronan.

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.