Summerburst och Elvis

Vill du undvika att fastna i trafiken på grund av evenemang? Håll koll på vad som händer med vår uppdaterade lista.

Det är fortsatt högtryck på evenemang i Göteborg och det är dags att dansa in sommaren med Summerburst. Fotbollsmatcherna avlöser varandra och det blir flera spännande konserter och framträdanden kring Korsvägen, Scandinavium och Liseberg. Var därför uppmärksam i trafiken, planera din resa och var ute i god tid.

Onsdag 30 maj: Tove Lo / Liseberg
För svenska Tove Lo är det lite av en premiär när hon för första gången spelar på Liseberg och äntrar Stora scenen onsdagen den 30 maj klockan 20:00.

Fredagen 1 juni: Elvis Live on Screen / Scandinavium 
Med gamla arkivinspelningar tillsammans med gospelkör och symfoniorkester är det nästan som att uppleva Elvis live. Fredagen den 1 juni gästar konserten The wonder of you Göteborg och Scandinavium med start klockan 20:00.

Fredagen 1 juni: Mando Diao / Liseberg
Det var ett tag sedan Mando Diao gästade Stora scenen på Liseberg men fredagen den 1 juni är de tillbaka med konsertstart klockan 20:00.

Fre-lör 1-2 juni Summerburst / Ullevi
Dags för sommaren stora dansfest Summerburst på Ullevi den 1-2 juni. Insläpp sker fredag och lördag klockan 15:00 och konserterna avslutas klockan 00:00 båda dagarna.

Från och med fredagen den 1 juni klockan 8:00 stängs Levgrensvägen för trafik fram till söndagen 3 juni klockan 10:00. Avstängningen gäller även gång- och cykelbanan längs Levgrensvägen. Fredagen den 1 juni fram till söndagen den 3 juni är även Ullevigaraget stängt. Parkeringsmöjligheter finns vid parkeringsanläggningarna i Gårda.

Söndagen 3 juni ÖIS-Falkenberg / Gamla Ullevi
Öis möter Falkenberg på Gamla Ullevi med matchstart klockan 17:30.