Studentutspringen fortsätter

Våra studenter firar med att åka lastbilsflak på Göteborgs gator. Fram till den 13 juni får man därför tidvis räkna med mycket trafik i centrum.

Sedan den 29 maj har nyutsprungna studenter stolt visat upp sig längs våra gator och firandet fortsätter fram till den 13 juni. I samband med utspringen får man räkna med tidvis begränsad framkomlighet kring den aktuella platsen.

Här är studentutspringen som kan påverka övriga trafikanter:

• Den 8 juni klockan 12:30 springer studenter ut vid Göteborgsoperan och då trafiken lagts om på Västra Sjöfarten är framkomligheten samt parkeringsmöjligheterna i området begränsad. Var därför extra uppmärksam i trafiken och tänk på att det i närheten även pågår arbeten för både Hisingsbron och Västlänken.

Samma dag klockan 12:00 springer studenter ut på Gustaf Adolfs Torg. Eftersom utspringen vid Operan och Gustaf Adolf Torg ligger nära i tid kommer det att vara många studenter i rörelse samtidigt på ett litet område.

• Den 12 juni klockan 12:00 springer studenter ut på Bellmansgatan/Hagaplan och därför stängs Bellmansgatan av mellan klockan 10:00 och 15:00.

• Den 13 juni klockan 11:00 springer studenter ut vid Göteborgsoperan och därför kan det vara begränsad framkomlighet i området. För övriga detaljer se ovan.

Förutom studentutspringen ovan förekommer det ytterligare några utspring som anordnas på platser som inte väntas påverka trafiken i någon större utsträckning.