Spontarbete vid järnvägsområdet på Ånäsvägen

Förberedande arbeten vid järnvägsområdet på Ånäsvägen pågår mellan den 13 januari och maj 2018. Ett arbete som kan orsaka en del buller.

Järnvägsområdet vid Ånäsvägen ska byggas om och från den 13 januari kommer förberedande spontningsarbete att ske i området. Ett förberedande arbete för bygget av Olskroken planskildhet, som innebär en ombyggnad av spårsystemet i Olskroken.

För att tågtrafiken i området ska påverkas så lite som möjligt utförs arbetet främst på kvällar och nätter. Arbete kommer att ske måndag till torsdag, mellan klockan 22.30 och 05.30. Delar av arbetet kommer även att utföras på helger. Och vid påsk sker arbete dygnet runt vid järnvägsområdet. Det förberedande arbetet väntas bli klart till mitten av maj 2018 och kan ge en del störningar i form av buller.

Så påverkas trafiken
För att få byggbodar på plats kommer ett körfält tillfälligt att stängas av längs med Malmsjögatan och på delar av Ånäsvägen i cirka en vecka. För att nå Malmsjögatan hänvisas biltrafiken via Byfogdegatan. Följ skyltning på plats. Inom etableringsområdet kommer även markarbeten att göras, men dessa påverkar inte framkomligheten.

Klicka på bilden nedan för en större kartvy.