Båtmässa och melodifestival

Håll koll på evenemangstrafiken med vår uppdaterade lista.

Melodifestivalen och Båtmässan är två av våra potentiellt trafikpåverkande evenemang den kommande veckan. Här är hela evenemangslistan i datumordning:

26 januari–5 februari: Göteborg Film Festival / Göteborg
Den 41:a upplagan av Göteborg Film Festival pågår och cirka 160 000 besökare väntas gästa årets stora filmfest i Göteborg. Festivalens centrum är på Tredje Långgatan men flera biografer i staden ingår i festivalen. Med mycket folk på våra gator är det viktigt att vara uppmärksam i trafiken. Åk gärna kollektivt, gå eller cykla när du tar dig till och från biobesöket.

Lördagen 3 februari: Frölunda HC / Scandinavium
Frölunda HC–Färjestads BK. Matchstart klockan 15:15.

Lördagen 3-11 februari: Båtmässan / Svenska Mässan
Båtmässan i Göteborg är ett säkert vårtecken och en mässa för alla typer av båtentusiaster. Mycket folk väntas därför röra sig i området kring Korsvägen och Liseberg under dessa dagar. Ställ gärna bilen och åk kollektivt, gå eller cykla. Måste du ta bilen finns det parkeringsmöjligheter i Gårda.

Lördagen 10 februari: Melodifestivalen / Scandinavium
Sveriges mest populära och efterlängtade musikfest kommer åter till Scandinavium och Göteborg. Melodifestivalen sänds live i arenan och den här gången avgörs det vilka artister som går vidare från deltävling 2. En av artisterna som deltar är Jonas Gardell (bilden).