ikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_vms_rgbikoner_vms_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbEvenemangEvenemangikoner_avstangd_rgbikoner_avstangd_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_nav_rgb_180918ikoner_nav_rgbikoner_nav_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbikoner_vader_rgbtrafiken_nu_logo_rgb

Så håller du koll på väglaget

Foto: Trafikverket

Ska du ge dig ut på vägarna i vinter och vill veta var det är besvärligt? Då ska du kolla in Trafiken.nu-kartan eller Trafikverkets karta, som visar väglaget i realtid.

Väglaget skiftar snabbt under vintern och därför kan det vara bra att hålla koll på hur vägarna ser ut i realtid. Detta kan du göra med hjälp av Trafiken.nu-kartan och Trafikverkets karta, som innehåller information från olika vägväderstationer och väglagsbilder från olika kameror.

Stationerna visar bland annat nederbörd, vindstyrka/riktning, lufttemperatur, vägtemperatur och luftfuktighet i realtid. Tillsammans med nytagna bilder på aktuell väg kan du som trafikant planera din körning på bästa sätt. Klicka dig in på länkarna nedan för mer väglagsinformation.

Realtidskartan på Trafiken.nu
(klicka på listen till vänster "Visa på kartan" och välj antingen vägväder eller trafikkameror)

Trafikverkets karta

Prenumerera på Veckans trafik

Nyhetsbrevet med trafikstörningar som kan vara bra att känna till för dig som är trafikant i Göteborg. Din e-postadress sparas, men enbart för utskick från Trafiken.nu.